+34 629853868

Villas con piscinas privadas, Sant Marti d'Empuries

Les nostres Private Pool Villas

Cercar

Tot un luxe al teu abast

Gaudeix d'aquest petit tros de paradís al costat de la mar. Les Private Pool Villas tenen tot el que busques; confort, privacitat i calma, en un marc incomparable com Sant Martí d'Empúries, al costat de la platja. Vine a gaudir d'aquestes cases amb piscina privada i jardí, en parella, amb amics o en família. Les vacances perfectes al teu abast. 

Un petit camí separa les nostres Private Pool Villas de la pineda i de la platja, situades a primera línia de costa, llogar una d'aquestes cases us permetrà oblidar-vos completament de la ciutat, dels sorolls i del rítme frenètic del dia a dia. 

Cases ben equipades i climatitzades, on es pot gaudir de la piscina, tumbar-se al sol, llegir un bon llibre o menjar i beure a l'aire lliure, i si veniu amb mainada, poden jugar lliurement pel jardí privat o ajudar-vos a preparar una bona barbacoa...

La piscina privada us permetrà no ser esclaus d'horaris, us podreu banyar en qualsevol moment del dia o de la nit, en total llibertat. Res millor que un bon bany refrescant al tornar de la platja o abans d'anar a dormir! Això si, per gaudir de la tranquil.litat i la calma d'aquestes cases, cal ser respectuós i no fer massa soroll!

La piscina privada ha estat ideada per integrar-se a la natura. La tova catalana, la tarima de fusta i la pedra de Bali, juntament amb tota la vegetació que envolta la zona de solàrium, creen una espai orgànic increible, aportant sensació de benestar i de relaxació. A més, la pedra de Bali absorbeix els metalls pesants, contaminants i les males olors de la piscina, fent que la neteja sigui més natural i eficient. La piscina és d'aigua de pou, no utilitzem clor, evitem així la picor als ulls i la nostra pell i el medi ambient ens ho agraeix. 

A Villas Coll som sensibles amb el medi ambient i en el desenvolupament de projectes eco-sostenibles, intentem minimitzar el nostre impacte sobre la natura.

.