+34 629853868

Qui som?

Som una petita empresa familiar que es dedica al lloguer turístic de cases, apartaments i estudis a Sant Martí d'Empúries i a l'Escala, al cor de l'Empordà i en plena Costa Brava. Estem situats en un entorn natural, històric i paisatgístic formidable, i tenim un dels pobles més ben conservats i unes de les millors platges de la costa catalana.

Fundada l’any 1973 per Pere Coll i continuada pels seus successors, ofereix un tracte directe i personalitzat amb l’hoste.

Totes les propietats que lloguem es troben al costa del mar, ideals pels qui busquen unes vacances de descans, de sol i platja. Per poder tombar-se sobre la tovallola i prendre un bany de sol, nedar a les aigües transparents del nostre Mediterrani o practicar algun esport aquàtic.

També ens hem especialitzat en aquells viatgers que busquen quelcom més, com gaudir de la tranquil.litat de la nostra zona, dels seus restaurants, d’un passeig a peu pel camí de ronda entre Sant Martí d'Empúries i l’Escala, d’una ruta en bicicleta pels camins rurals de l’Empordà, de la lectura d’un bon llibre en una de les nostres terrasses amb vistes al mar, i un llarg etc.... Per això tenim les nostres cases, apartaments i estudis preparats per poder-nos visitar en qualsevol moment de l’any.

Reservi una casa, apartament o estudi i gaudeixi d’aquest racó de l’Empordà.

El nostre equip

josep alay coll director villas coll sant marti empuries

Josep:

S'encarrega de la gestió de Viles Coll i de rebre als nostres hostes a la seva arribada a Sant Martí d'Empúries. Sempre està disposat a facilitar-los tot del que es necessita per passar unes bones vacances i desvetllar tots els secrets de la nostra terra. Idiomes: anglès, castellà, català i francès.

yahia mantenimiento villas coll sant marti empuries

Yahia

Encarregat de manteniment del complex. Sempre està disposat a solucionar i collaborar en qualsevol incidència o imprevist que pugui sorgir durant l'estada.

Saliha limpieza villas coll sant marti empuries

Saliha

Prepara les vil.les segons les necessitats de cada família o grup perquè puguin gaudir de la seva estada amb la màxima comoditat.

.