Qui som?

Som una petita empresa familiar que es dedica al lloguer de cases, apartaments i estudis turístics a Sant Martí d'Empúries (L'Escala), al cor de l'Empordà i en plena Costa Brava. Estem situats en un entorn natural, històric i paisatgístic formidable, i tenim un dels pobles més ben conservats i unes de les millors platges de la costa catalana.

Fundada l’any 1973 per Pere Coll i continuada pels seus successors, ofereix un tracte directe I personalitzat amb l’hoste.

Totes les propietats que lloguem es troben al costa del mar, ideals pels qui busquen unes vacances de descans, de sol i platja. Per poder tombar-se sobre la tovallola i prendre un bany de sol, nedar a les aigües cristallines del nostre Mediterrani o practicar algun esport aquàtic.

També ens hem especialitzat en aquells viatgers que busquen quelcom més, com gaudir de la tranquillitat de la nostra zona, dels seus restaurants, d’un passeig a peu pel camí de ronda cap a l’Escala, d’una ruta en bicicleta pels camins rurals de l’Empordà, de la lectura d’un bon llibre en una de les nostres terrasses amb vistes al mar, i un llarg etc.... Per això tenim les nostres cases, apartaments i estudis preparats per poder-nos visitar en qualsevol moment de l’any.

Reservi una casa, apartament o estudi i gaudeixi d’aquest racó de l’Empordà.

El nostre equip

melanie brunaut directora villas coll sant marti empuries

Mélanie

Amb la seva àmplia experiència en el sector hoteler, s'encarrega de la Recepció i de rebre als nostres hostes a la seva arribada a Villas Coll. Sempre està disposada a facilitar-los tota mena d'informació sobre les activitats i serveis de Sant Martí d'Empúries. Idiomes: anglès, francès, castellà i català ... a la seva manera :-)

josep alay coll director villas coll sant marti empuries

Josep:

S'encarrega de la gestió de Viles Coll i de rebre als nostres hostes a la seva arribada a Sant Martí d'Empúries. Sempre està disposat a facilitar-los tot del que es necessita per passar unes bones vacances i desvetllar tots els secrets de la nostra terra. Idiomes: anglès, castellà, català i francès.

yahia mantenimiento villas coll sant marti empuries

Yahia

Encarregat de manteniment del complex. Sempre està disposat a solucionar i collaborar en qualsevol incidència o imprevist que pugui sorgir durant l'estada.

Saliha limpieza villas coll sant marti empuries

Saliha

Prepara les vil.les segons les necessitats de cada família o grup perquè puguin gaudir de la seva estada amb la màxima comoditat.

Carregant...
Upps!
You're running a web browser we don't fully support. Please upgrade it for a better experience.
Our site works best with Google Chrome.
How to upgrade the browser