+34 629853868

Termes i Condicions

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s'exposen les dades identificatives de l'empresa propietària del domini "www.villascoll.com":

  • Denominació Social: Can Siso D'Empúries S.L
  • CIF: B17430661
  • Domicili Social: Plaça Major, 5 - Sant Martí d'Empúries - 17130 L'Escala
  • Telèfon: 629.853.868
  • Correu electrònic: villascoll@hotmail.com
  • Dades d'inscripció en el Registre Mercantil: Full GI-14558 Tom 753 Foli 114 Inscripció NM1

L'usuari és l'únic responsable de l'ús que realitzi dels serveis, continguts, enllaços i hipertext inclosos en el present lloc web. Can Siso D'Empúries S.L no es fa responsable de l'ús illegítim que terceres persones puguin fer del referit material.

Ni Can Siso D'Empúries S.L ni cap altra part implicada en la creació, producció o subministrament d'aquest web seran responsables de danys, costos, pèrdues o responsabilitats directes ni imprevistos indirectes o punitius que puguin produir per l'accés o ús d'aquesta web.

Can Siso D'Empúries S.L no garanteix l'exactitud del material contingut en aquesta web. A més, Can Siso D'Empúries S.L. no serà responsable dels danys o dels virus que puguin infectar el seu ordinador o una altra propietat seva causa de l'ús o accés a telecàrrega de qualsevol material del web.

Copyright

Tot el material audiovisual, marques registrades o qualsevol element subjecte a propietat intellectual o industrial inclòs en aquesta web és propietat de Can Siso D'Empúries S.L o compte amb dret suficient per al seu ús. La reproducció del referit material només està permesa si és per a ús exclusivament personal, quedant prohibida qualsevol modificació, còpia, lloguer, préstec, transmissió i difusió no autoritzada.

Privacitat

Can Siso D'Empúries S.L. l'informa que totes les dades personals rebudes a través de qualsevol formulari d'aquest lloc web seran tractades amb la més estricta confidencialitat d'acord amb la política de privacitat i de seguretat de l'entitat, així com amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Aquestes dades s'inclouran en un fitxer, el qual es troba inscrit en el Registre General de l'Agència de Protecció de Dades. La finalitat principal de la seva creació, existència i manteniment és el tractament de les dades de caràcter personal per tal de poder gestionar les reserves d'allotjament que es realitzin a través d'aquesta pàgina web o per a l'enviament de comunicacions promocionals. Els destinataris de la informació són totes les persones adscrites, inscrites, titulars i collaboradors de tots els departaments i ens associats en els quals s'organitza l'entitat, així com els estaments oficials que per llei exigeixin la cessió. Mitjançant l'enviament del formulari, el remitent presta el seu consentiment al tractament automatitzat i documental de les dades incloses a la base de dades. L'informem que podem compartir alguns dels seus dades personals amb tercers i que aquests podran contactar amb vostè per correu electrònic per temes relacionats amb la seva estada, per exemple, conèixer la seva satisfacció o obtenir comentaris sobre la seva experiència a l'hotel. Vostè té el dret d'accedir, rectificar i cancellar les seves dades així com també a comunicar qualsevol alteració o modificació que en ells pugui produir-se. Per exercitar aquests drets i qualsevol aclariment, pot enviar un mail a: villascoll@hotmail.com

.