+34 629853868

Apartament

Estudi Terrassa Boutique, La Molsa (l'Escala)

  • 2 Convidats
  • 1 Dormitori
  • 1 Llit
  • 1 Bany

La Molsa, el nostre Studio Boutique situat a peu de carrer, per a dues persones com a màxim. Situació cèntrica, al cor de l'Escala, a escassos 200 metres de la platja de poble. Aquest Studio tipus Loft, a dues altures, destaca per la seva amplitud i exquisida decoració d'estil industrial.

Parets de pedra, ferro, cuir, fusta i el color negre com a protagonista, aconsegueixen trobar un equilibri entre funcionalitat, calidesa i bellesa, oferint un espai diàfan molt agradable.

Totalment reformat, d'uns 50m2 de superfície i cuidadosament dissenyat, La Molsa es divideix en dues zones diferenciades. D'una banda, una àmplia habitació de matrimoni amb bany en suite. L'altra part la formen la cuina ben equipada i la zona de menjador-sala d'estar amb accés directe al carrer. Disposa també d'una zona de treball amb connexió Wifi.

L'accés a l'Studio ja marca la diferència; hem restaurat la imponent porta de fusta original, amb els seus grans porticons. Així podem apreciar el seu color de fusta natural, que ens ha servit per inspirar-nos al decorar l'allotjament.

A l'entrar trobem la zona de sala d'estar-menjador, oberta a la cuina moderna amb mobles lacats en negre i taulell de fusta. Es combina amb un terra de rajoles hidràuliques. La peça icònica de la sala és el sofà Chester, amb entapissat que imita el cuir envellit. També destaquen el ventilador de fusta del sostre (que recorda a l'hèlix d'un vaixell) o les llums penjants de formigó, reforçant així el caràcter industrial del conjunt.

Una petita escala ens condueix a la zona d'escriptori, amb taula de roure i tamborets de cuir envellit. Uns grans panells de fusta separen aquest espai de l'habitació de matrimoni, que al seu torn, es comunica amb el bany privat a través d'uns panells de ferro i vidre. El bany disposa d'una agradable dutxa italiana on poder relaxar-se, acabats de gran qualitat i calidesa, zona d'armaris amb portes de roure i tocs de pedra natural i negre, que en general, predomina en aquest ambient.

Gràcies a les seves diverses finestres, la llum natural banya tot l'allotjament durant el dia. A la nit, ens podem donar el caprici de jugar amb una gran varietat d'aplics i punts LED, creant així infinitat de combinacions i ambients possibles, tot per al nostre delit.

Completem aquest apartament tan excepcional amb una Smart TV de 40 ", connexió Wifi per fibra, aire condicionat silenciós (fred i calent) i un bon aïllament per gaudir d'aquest allotjament en qualsevol època de l'any.

Des de La Molsa podem accedir a la Terrassa situada al terrat de l'edifici. Espai de relaxació, per prendre una copa o per sopar en parella. Disposa de mobiliari d'exterior i zona de sofàs. Es complementa amb una barbacoa. Terrassa per gaudir de l'aire lliure tant de dia com de nit.

HUTG-057543

VEURE'N MÉS
Serveis destacats

Banda ampla sense fil Internet

Imatges

Habitació doble

Terrassa tipus chillout

Bany amb dutxa

Cuina de La Molsa

Detall decoratiu

Terrassa al terrat

Serveis

Bany i safareig

Roba de llit, Assecador de cabells, Planxa i taula per planxar, Dutxa, Pica , Rentadora

Calefacció i refrigeració

Aire condicionat, Ventiladors de sostre , Calefacció disponible

Oci

TV (cable)

Internet i oficina

Banda ampla sense fil Internet

Cuina i menjador

Cafetera, Estris de cuina, Fogó, Microones, Nevera , Torradora

Seguretat domèstica

Extintor

Normes de la casa

Arribada: 05:00 PM

Sortida: 10:00 AM

Ubicació

Carrer del Mig, 12 , L'Escala, Espanya


40 Km

Aeroport

1 Km

Autobús

15 Km

Autopista

15 Km

Tren

Política i notes

Disponibilitat

Seleccionar data d'arribada

26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Opinions

Sobre la propietat

JR

Josep, Recepció Villas Coll

También puede contactarnos por Whatsapp, responderemos a todas sus dudas de manera más rápida.

També pot contactar-nos per Whatsapp, respondrem a tots els seus dubtes de manera mes ràpida.

Vous pouvez également nous contacter par WhatsApp, nous répondrons à toutes vos questions plus rapidement.

You can also contact us by WhatsApp, we will answer all your questions more quickly.

Contacta amb la propietat

©2024 Villas Coll Tots els drets reservats - Powered byLodgify
.